Zeleno je jeftinije, malo sutra rekao bih! Jedna prazna fraza dolazi nam iz istih onih krugova koji plasiraju novotarije e da bi opravdali gradnju nakaradnih objekata širom sveta

arh bez bg Zeleno Je Jeftinije

“OBJEKTI SA OZNAKOM EKO”?!?!? Dajte molim Vas koji su to objekti? Kao da je to neki industrijski proizvod sa nekom pridodatome tiketom i onda kad vidite tu etiketu odmah znate, “ovde će mi biti lepo”. MALO SUTRA!

TO NE POSTOJI! To je smao imaginacija sajentologa. Upravo ovakve ilustracijepsotojepo “časopisima” gde se veličaju sajtelozi i naravno Tom Kruz. Ovakav mizanscen je kao iz njegovih techno filmova koje pravi sve više i očevidnije.

Tome, nemoj ovo da uvališ glupim Srbima, slučajno. Već si uvalio kroz nove zakone o visokim objektima u Beogradu?!?!? E pa žao mi je dame i gospodo ali izgleda da je Tom Kruz već bio u skupštini grada Beograda i na očigled gradonačelnika  onog Malog uspeo da proturi svoju ideju o ovakvim scenama za neke svoje buduće filmove. Zato ja i kažem ne obraćajte pažnju na ovakve ideje, to su samo filmske ideje lsita “Blic” ili “Danas” kao i gosn Kruza Toma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s