Rusi se stanica “Laste” u Beogradu ničim izazvana

0 Rusi se stanica Laste

NEĆU DA KAŽEM NEKIM RUŽNIM REČIMA ŠTA MISLIM O OVIM LJUDIMA KOJI NAMERAVAJU DA URADE OVAJ GNUSNI BESTIJALNI ČIN PREMA OVOM VEOMA VAŽNOM OBJEKTU ZA SV EPUTNIKE KOJI DOLAZE DO BEOGRADA I SVE NAS KOJI PUTUJEMO VAN BEOGRADA.

No biću slobodan da kažem d aje njihov postupak bestijalni čin mržnje prema nama gradjanima ovog grada. Mi smo ovde u ovom slučaju tretirani kao najobičniji šljam. Ne vidim kako bi drugačije gledali na nas korisnike autobuskog prevoza, nego kao svetski otpad. Oni čak ne daju ni razuman rok za preseljenje i to na Novi Beograd što biznačilo neko ima da proputuje pola grada da bi stigao na početak svog puta?! SRAMOTNO PONAŠANJE I GRADSKOG ARHITEKTE KOJI SEBE IZGLEDA VIDI SAMO KAO GLASNOGOVORNIKA CELOG OVOG SLUČAJA A NE VIDI KAO NEKOG KOJI BI MOŽDA PONUDIO NEKO REŠENJE I PUTNICIMA I FIRMI “Lasta”

Ne znam akako će milioni putnika prihvatiti sve ovo ali nisam očekivao ovo kao prvi veliki korak ka ustanovljavanju njihovg projekta “Beograd u vodi”. Očekivao sam da stanic ebudu poslednji “iseljenici” sa starih lokacija. Zaista bih voleo da vidim sve vas putnike tamo negde od juna meseca gde ćete sedati u svoje autobuse koji su vas godinama vozikali s aistog mesta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s