Obilazimo blogove sledbenika ovog mog sajta – BLOGDAN

http://blogdan.rs/2015/06/12/da-li-se-secas-ko-si-bio-pre-nego-sto-ti-je-svet-rekao-sta-bi-trebalo-da-budes/

LUD BLOG ZVANI BLOGDAN pod hitno poručujem sa ovog sajta da se taj sajt-blog-šta-li-je-već mora obići jer vrca od interesantnih članka, naravno nisu u vezi sa arhitekturom ali jebiga, JAKO JAKO INTERESANTNI!

Da li se sećaš ko si bio pre nego što ti je svet rekao šta bi trebalo da budeš?

Živimo u vremenu gde nam podmeću apokaliptične priče o našem bliskom i izvesnom kraju, o tome da će se čitav ovaj svet urušiti u bezdan, da će sve uskoro nestati, da nikog neće biti i ništa neće postojati. Onima sa amovima na očima ovo dođe kao savršen izgovor za sebično i neodgovorno ponašanje da onda uz krilaticu „samo jednom se živi“ polete previsoko na premalim krlilima svog prevelikog ega.

Nekom bizarnom logikom misli se da tek „onda kad sve bude došlo na svoje mesto“ da ćemo tad biti mirni, a niko ne govori da samo onda kad se nađe unutrašnji mir, tek tada sve dolazi na svoje mesto. Nekim sistemom zamenjenih vrednosti svi se trude da za sebe biraju najlepšu osobu na svetu, a niko ne govori da treba birati onu osobu koja će tvoj svet učiniti najlepšim. Nekim paradoksom svi misle da su dovoljno pametni da uče na svojim greškama, a niko ne govori da prvo moraju da prestanu da ih sebi poriču.  NASTAVAK NA LINKU GORE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s