STANDARDI U MONTAŽNOJ GRADNJI – nova tužna koještarija po Srbiji

Standardi u montaznoj gradnji 1

STANDARDI U MONTAŽNOJ GRADNJI!!!!?????

Na koju to MONTAŽNU GRADNJU misli pisac ovog jadnog teksta? Na montažnu gradnju velikih stambenih objekata kao u vreme “Totatlitarnog režima” Josipa Broza Tita ili na ovu srBsku današnju montažnu gradnju montažnih smešnih kućica po Srbiji koji su inače Z AMENE ruglo arhitekture kao što vi svi znate iz ove diskusije na ovom sajtu!?

Ja mislimd a on misli na tu jadnu proizvodnju montažnih kućica a ne na nu veliku proizvodnju prefabirkacijskih elemenata kojima je izgradjen Novi BEOGRAD u rekordnom roku! NARAVNO! Jer prethodna bašibozučka vlast BORISERA TADIĆIJA je uništila kompletnu operativu proizvodnje ovakvih elemenat akojima su gradjene najveće zgrade u svetu i kod nas.

SMEŠAN ČLANAK pretenduje da nam predstavi graditelej u Srbiji kao veoma ozbiljne ljude koji “brinu” o standardizaciji iako je ta standardizacija uradjena jako, jako, jako puno vremena pre ove današnje bagre na vlasti! No današnja bagra na vlasti u ljotićevskoj Srbiji je upravo “otkrila” standarde, standardizovanu gradnju, standardizaciju i sad polako uče o tim izrazima, šta znače na koga se odnose. NIJE NI TO LOŠE ZA POČETAK!

STANDARDIZACIJA PREFABRIKOVANOG MONTAŽNOG GRADJENJA kako li će taj izraz sebi da objasne?!?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s