Film o gradjevinarskom “umeću” američkih brokerskih baraba (budućnost Srbije?)

http://www.imdb.com/title/tt2891174/

STVARNO DO SAD NIJESAM VIDEO OVAKO DOBAR FILM o graditeljskom poslu, otimanju imovine, preprodaji te iste imovine, zatim enormnim zaradama na tudj račun i tako dalje i tako dalje, sve ono što se u Srbiji tek prima. Elem da podsetim da je glavni junak jedna jako fina oosoba, prepuna “manira” kad treba da vas izbaci iz vaše kuće i pri tom vam kaže “od sad je oovo vllasništvo banke” i imate DVA MINUTA(?) da iselite vas i vaše vredne stvarri?

Drugi lik je tip koji je izbačen i on se kasnije pretvara u njegovog saradnika koji isto takodje brutalno izbacuje porodice iz kuće bez i trunke sažaljenja.Izvarnredno podsećanje koliko toga svega ima i u Srbiji. Dovoljno je da pogledate oglase u Politici i vidiite koliko samo stanova prelazi u vlasništvo banaka na tlu ove jadne Srbije. Takodje možete i pratiti pojavu beskućnika po Beogradu. Otidite u podzemni prolaz na Terazijama i tamo “ošacujte” dva “sveža” beskućnika, od kojih je jedna žena koja veoma vešto spava u dve kutiije.

DRUGARICE I DRUGOVI, kapitalistički smrad od američkog načina života je na vratima Srbije i to izgleda oberučke dočekan!?!??! Jel se mi to, Srbi, slažemo da postanemo ovakvi smradovi kao ovi ameri u filmu? PROSUDITE SAMO i primenite to na sebi.

NE UZIMAJTE NIKAKAV VELIKI KREDIT OD BANKE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s