Crteži RANKA RADOVIĆA u galeriji Haos (debilno ime za galeriju)

Crtezi Ranka Radovica galerija Haos

PONOVO NEŠTO LEPO a to su crteži RANKA RADOVIĆA uz promociju neke knjige na koju ću sigurno da idem i snimim neki mali film! Elem gospodin RANKO RADOVIĆ, jedan od mojih profesora u vreme studiranja je za života ostao upamćen kao veoma drag predavač ne samo studentima nego i publici beogradskoj koja je bila rada odlaziti na njegova predavanja u veliku salu Kolarčevog univerziteta i napuniti tu salu do poslednjeg mesta!?!??! PAZITE JEDNO PREDAVANJE O JAPANSKOJ ARHITEKTURI koje pamtim i dan danas sam pratio stojeći sve vreme iako sma stigao medju prvima. Čak sam poveo i devojku na slušanje iako ona nije bila student arhitekture i bila je jako zadovoljna predavanjem. Probajte vi da odvedete svoju devojku danas na predavanje o arhitekturi he he he he he.

DRUGA LEPA STVAR sa ovim čovekom je što je on bio i veliki poklonik crteža, kako onog arhitektonskog tako i onog umetničkog. TADA NIJE BAŠ BIO RAZVIJEN UNIŠTITELJ ARHITEKTURE PROGRAM AUTOCAD pa su svi arhitekti i crtali i pisali i slikali. SVE ZAJEDNO, onako kako i treba. Njegovi crteži su bili veoma interesantni, posvećeni Japanskoj grafici i verovatno će i sad biti tih crteža na izložbi!

OBAVEZNO POSETITI OVU IZLOŽBU i videti kako je današnje robovanje AUTOCADU ustvari promašaj celokupne civilizacije.

Galerija HAOS ima glupo ime i verovatno se diči tim imenom jer je neobično kratko i ima neko značenje ali ne u vezi sa umetnošću. Ima veze sa nekim drugim aktivnostima koje nisu u vezi sa likovnom umetnošću i to je ono što bode oči! Ali baš me lično zabole ako ti ljudi iz galerije haosa vole to ime, žao mi je što slike i grafike odlaze u haos da bi bile predstavljene ljudima

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s