Naš sugradjanin Slobodan Maldini, kolega piše lepe članke za NOVOSTI, večernje Novosti

SLOBODAN MALDINI Losa gradnja 1 SLOBODAN MALDINI Mikro muzeji 1 SLOBODAN MALDINI Nacionalni stil SLOBODAN MALDINI Nas beleg sve bledji 1

Advertisements

2 thoughts on “Naš sugradjanin Slobodan Maldini, kolega piše lepe članke za NOVOSTI, večernje Novosti

  1. Поштовани колега ,изузетно ми је драго што сте објавили интервју мог колеге са године и из сале изузетног Слободана Малдинија.
    Вероватно многи не знају о каквом се човеку ради. Идеје и пројекти које је Слободан Малдини имао као студент почеле су у свету да се реализују после 25 година.
    Његова скромност као човека, а заправо нема разлога за толику скромност је још један од доказа да само велики могу бити толико скромни. Нажалост у нашој средини оптерећеној сујетом и незнањем овакви људи су у сенци. Али је ГОСПОДИН АРХИТЕКТА МАЛДИНИ доказао своју величину тиме што је омогућио будућим генерацијама архитеката и заљубљеника у архитектуру да користе његово изванредно знање које је сажео у његове књиге.

  2. HVALA I VAMA koleginice Momcilovic na ovom lepom pisamcetu. Gosn Malldini je bio i moj kolega na generaciji i odlicno se secam njegovog uspesnoog strudiranja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s