MIODRAG NESTOROVIĆ, (arhitekta) pronalazač – Special construction invented by great Serbian architect and engeneer

01-mnestorovic-pronalazac

Karijeri ovog arhitekte nema šta da se oduzme ili doda. To je čovek koji očigledno se bavi statikom i postavio je neku novu samonoseću konstrukcijju. To je sve u redu i očekuje se od naših inženjera da imaju inovacije u onome što rade. To je sve normalno.

Nije normalno da smešni novinar lista BLIC piše u podnaslovu

MIODRAG NESTOROVIĆ, pronalazač

a ne stoji prvo valdja njegova struka. Dakle za novinara ovog članka je pitanje – Zašto ne piše MIODRAG NESTOROVIĆ, arhitekta, pronalazač?

Valjda se u našem narodu smatra da ljudi iz te struke ne mogu da budu pronalazači a kako pronalazača ima puno onda je bolje prvo i osnovno navesti da je on pronalazač. Smešan novinar zaista. Pogotovu što dole i daje biografiju ovog “pronalazača” i tako mi saznajemo da je on i arhitekta (i to vrlo malim slovima).

A neko meni priča na ovom blogu da ja imam gramatičkih grešaka. Ovakve strukturne greške su gora stvar.

3 thoughts on “MIODRAG NESTOROVIĆ, (arhitekta) pronalazač – Special construction invented by great Serbian architect and engeneer

  1. Naravno da ih ima puno jer odjednom ova naša struka dobija mesto u štampi u odsustvu drugih tema. Naime kad se priča o “Beogradu budućnosti” vezano za buduća gradjenja po gradu to deluje fino i lepo i može da popuni novine. Interesantno je da je odvratni list BLIC medju prvima koji piše naširoko o arhitekturi. Za njim ide besplatni list 24 SATA koji možda ima i više tema od BLICA.
    Biće tu i originalnih mojih tekstova i tekstova poznatih arhitekata.

Leave a comment