Pijaca i trg – Pijaca i trg – PIJACA I TRG – Pijaca i trg – Pijaca i trg pa opet Trg Pijaca – Trg pijaca Trg pijaca i sve tako dok nam se ne smuči a Pušari posreći

Gosn PUŠARA je nešto kao GEBELS komunalnih organizacija. PONVLJANJEM JEDNE NEISTINE OD TOGA (on smatra) ĆE NASTATI ISTINA. To radi stalno od kada je dobio svoju “kolumnu” u odvratnom listu BLIC i to baš u dodatku za stambenu politiku ovog lista.

Gosn Pušara se sjajno snašao i to rečima PIJACA I TRG SU ISTO, misleći u svom mozgu valjda na reč PIAZZA. No svi mi znamo da u našem rečniku nema mnogo reči italijanskog porekla. Ako i pretpostavimo da je to njegovo ponavljanje i pookušaj zaglupljivanja našeg naroda ISTINA onda je pitanje sledeće: Kako to da su pijace u samoj Italiji svuda NEPOKRETNE i tamo niko ne razmišlja o uklanjanju pijačnog imobilijara pose pode i pretvaranju pijaca u trg? Kada sam svojevremeno pitao njegovog zamenika na jednoj promociji nagrada za jedan od tih trgova on mi je naveo neke skromne primere iz Zagreba i Pariza. SAMO DVA SKROMNA JADNA PRIMERA. U slučaju Zagreba pretpostavljam da i oni jadni Hrvati iamju svog Gebelsa – Pušaru tako da mi je to jasno.

PO OVOM SLUČAJU STAV OVOG BLOGA JE POTPUNO JASAN : OKANITE SE GOSN GEBELS  (pardon PUŠARA) PRIGLUPE IDEJE O PIJACAMA TRGOVIMA I PRESTANITE DA TRUJETE NAŠ NAROD TAKVIM NONSENS IDEJAMA.

ZAMISLITE SAMO TAKVE PIJAČARSKE TEZGE KOJE ĆE SE POSLE PODNE PRETVORITI U GRAMOFONSKU TEZGU ILI U SLIKARSKI ŠTAFELAJ ILI U POZORIŠNE KULISE. KONKURS ZA OVE SMEŠNE “TRANSFORMERS” TEZGE JE BIO RASPISAN, NIJE BILO OVDE POMENA O TOME JER JE TO NARAVNO TOTALNA GLUPOST, ALI SE PITAM NAŠTA ĆE DA LIČI ŽIVOT TOGA ČOVEKA KOJI DONOSI SVAKOG NOVOG DANA NOVO POVRĆE ILI ONO STARO KOJE JE NEGDE PRELEŽALO E DA BI PUŠARINA PIJACA POSTALA TRG.

VEOMA VEOMA VEOMA GLUP NAROD SERBSKI KOJI PRISTAJE BAŠ NA SVE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s